Waar vind ik handleidingen, cursussen en boeken over Open Office?
Geplaatst door - NA - aan 20 February 2007 10:40
SimPC heeft een aantal cursussen digitaal verzameld in de afdeling OpenOffice van de bestanden.

Indien u liever werkt uit een boek, dan raden wij u het volgende boek aan:
OpenOffice.org 2.0
Uit de serie 'Leer jezelf makkelijk..>'
Van Marco den Teuling
Uitgever Van Duuren Media
ISBN 90-5940-177-4

U vindt een uitgebreide lijst van OpenOffice cursussen op de site van www.leren.nl.

Op de website van OpenOffice (nl.openoffice.org) vindt u meer achtergrond informatie over:
In sommige SimPC handleidingen wordt verwezen naar een SimPC OpenOffice handleiding. Deze is helaas niet meer te verkrijgen.
(174 stemmen)