Hoe kan ik bestanden selecteren?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:15
Als u een bestand wilt hernoemen, verplaatsen, kopiƫren of verwijderen moet u het bestand eerst selecteren. U kunt ook meerdere bestanden selecteren om deze tegelijkertijd te verplaatsen of verwijderen.

U kunt op twee verschillende manieren bestanden selecteren op de SimPC: omkaderen of met de 'Ctrl' knop.

Omkaderen
  • Klik met de muispijl rechtsonder het bestand of de bestanden die u wilt selecteren; houdt de muisknop ingedrukt!
  • Beweeg met uw muis naar linksboven: er verschijnt een rechthoekig kader
  • Laat de muisknop los: het kader verdwijnt weer en de bestanden binnen het kader zijn geselecteerd

Control knop
  • Houd de Ctrl (control) toets ingedrukt. Deze vindt u links onder op uw toetsenbord.
  • Klik vervolgens op de bestanden die u wilt kopiĆ«ren, verplaatsen, hernoemen of verwijderen, terwijl u de ctrl-knop ingedrukt houdt.
  • Deze bestanden zijn nu grijs.
  • Laat de ctrl-knop los. De bestanden zijn nu geselecteerd.
(106 stemmen)