Hoe kan ik contactpersonen in chat toevoegen of verwijderen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:25
Wanneer u voor het eerst aan de slag gaat met de Chat, heeft u nog geen contactpersonen. Wij leggen u hier uit hoe u contactpersonen kunt toevoegen en ze eventueel ook weer kunt verwijderen.

Toevoegen:
  • Ga naar de functieknop 'Chat' en meldt u aan.
  • U kunt zelf personen uitnodigen om een chat contactpersoon te worden.
  • Klik boven in de balk op 'Contacten' en vervolgens op 'Contact toevoegen'.
  • Typ nu het e-mailadres van de persoon die u wilt toevoegen.
  • Vervolgens klikt u op 'Volgende' onderaan de pagina.
  • Er komt een klein schermpje waarin staat wie u heeft toegevoegd. Klik op 'OK'.
  • Wanneer de door u toegevoegde contactpersoon online is, kunt u met hem of haar chatten!
Verwijderen:
  • Voor het verwijderen van een contactpersoon gaat u weer naar 'Contacten' bovenin de balk.
  • Vervolgens klikt u op 'Verwijderen'.
  • U ziet nu een lijst met al uw contactpersonen, in deze lijst selecteert u de contactpersonen die u wilt verwijderen, door op deze contactpersoon te klikken.
  • Klik dan op 'OK' om de personen te verwijderen en bevestig dit nogmaals met 'Ja'.
(81 stemmen)