Hoe te beginnen met chatten?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:29
  • Klik op de functieknop 'Chat'
  • Klik op aanmelden als u uw profiel heeft laten onthouden door de SimPC, of vul gebruikersnaam en wachtwoord in om u aan te melden. Zie paragraaf 5.2 Aanmelden van handleiding Gebruik voor uitleg over aanmelden van uw chat-profiel.
  • Als u al contactpersonen heeft in uw chatlijst, ziet u wie er online of offline zijn. Online houdt in dat deze personen beschikbaar zijn voor een gesprek. Zijn contactpersonen offline, dan kunt u op dat moment niet met hen chatten.
  • Is de persoon waarmee u wilt chatten online, klik dan op de contactpersoon.
  • Type tekst in het onderste witte vlak en druk op de [enter]knop op uw toetsenbord of klik met uw muis op 'Zend'. Het tekstbericht wordt verzonden en verschijnt bovenin het venster. De ontvanger kan u beantwoorden en het antwoord zal onder uw bericht verschijnen.
  • U kunt de chat afsluiten door bovenin te kiezen voor 'AMSN' en 'Sluiten'.
(78 stemmen)