Hoe kan ik een e-mail contactpersoon toevoegen, aanpassen of verwijderen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:31
Toevoegen

Om een nieuwe contactpersoon toe te voegen doet u het volgende:
  • U klikt op de functieknop 'Mail'.
  • Klik vervolgens op 'Nieuw contact', links in het menu.
  • U krijgt een scherm waarin u de gegevens van de betreffende persoon kunt invullen. U hoeft niet alle velden in te vullen, alleen welke u zelf wilt.
  • Als u klaar bent klikt u op de oranje knop 'Contact opslaan'. De gegevens worden nu bewaard in de map 'Contacten'.
Aanpassen

Om de gegevens van een contactpersoon te bewerken doet u het volgende:
  • Klik op 'Contacten', links in het menu.
  • Vervolgens klikt u op de persoon van wie u de gegevens wilt aanpassen.
  • Klik hierna op de knop 'Contact bewerken' en pas de gegevens aan.
  • Tot slot klikt u op 'Contact opslaan' en de gegevens zijn aangepast.
Verwijderen

Om een contactpersoon te verwijderen doet u het volgende:
  • Klik op 'Contacten', links in het menu.
  • Zet een vinkje voorde namen van de contacten die u wilt verwijderen. Dit doet u door in het vierkantje voor de naam te klikken.
  • Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijder' om de contacten te verwijderen. Op deze manier kunt u meerder personen in een keer verwijderen.
  • U kunt ook eerst op een contactpersoon klikken. U ziet dan de gegevens van het contact, met daarboven een knop 'Verwijder'.
  • Als u hierop klikt zal alleen deze contactpersoon verwijderd worden.
(126 stemmen)