Kennisbank: Bel / Skype
Hoe kan ik contactpersonen in Bel toevoegen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:37
Als u bent aangemeld op uw Skype account ziet u een aantal tabbladen. Het belangrijkste tabblad is 'Contactpersonen'. Hierin komen uw Skype contacten te staan. U kunt contacten toevoegen met de plus-knop. Dit is de groene knop met het witte plusje. U kunt in het nieuwe scherm de Skype-naam een bekende invullen.

Is de Skype-naam onbekend dan kunt u gebruik maken van de zoekfunctie. Hiervoor klikt u op het vergrootglas voor de tekst 'Zoeken naar personen als hun Skype-naam niet bekend is'.

U komt in de zoekfunctie om contactpersonen te selecteren en toe te voegen. Contactpersonen kunt u opzoeken via onder andere hun Skype gebruikersnaam of e-mail adres. Anderen kunnen uw Skype-naam ook zo opzoeken.

Als u de juiste contactpersoon heeft gevonden klikt u met de rechter muisknop de persoon aan en kiest u 'Voeg toe aan contactpersonen'. U kunt nu het toevoegen bevestigen met 'OK'. Het zoekscherm kunt u verlaten door op de 'Esc' knop op uw toetsenbord te drukken.

Om met anderen te communiceren via Skype moeten degenen met wie u contact zoekt ook een Skype account hebben. Een aparte contactenlijst in Skype houdt bij welke contactpersonen op ieder moment aangemeld zijn zodat u ze kunt bellen met het liggende telefoontje.
(99 stemmen)
Dit artikel heeft me geholpen
Dit artikel heeft me niet geholpen

Reacties (0)
Plaats een reactie
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Reacties:
Help Desk Software by Kayako case