Hoe kan ik paginanummers invoegen in een document?
Geplaatst door - NA - aan 20 February 2007 10:43

Het is mogelijk om in uw documenten paginanummers toe te voegen.

Dit doet u door de volgende handelingen uit te voeren:

• Klik op de functieknop 'Maak'
  • Open het document waarin u paginanummers wilt invoegen.
  • U klikt op 'Invoegen' boven in uw werkbalk.
  • Er verschijnt een nieuw menu. Hier klikt u op 'Voettekst'.
  • Er verschijnt nu een pijltje met daarnaast 'Standaard'. Klik daarop.

Er verschijnt een balkje onderin uw document. U gaat nu aangeven wat er in dit balkje (de Voettekst) moet komen te staan.

• Klik nogmaals op 'Invoegen' boven in uw werkbalk.
  • Ditmaal kiest u  vervolgens voor 'Velden'.
  • Er verschijnt nu een pijltje met daarnaast een nieuw menu. U klikt hier op 'Paginanummer'.

In de balk onderaan de pagina verschijnt nu een "1" met een grijze achtergrond. De hierop volgende pagina's krijgen een "2", "3", "4" et cetera.

(140 stemmen)