Kennisbank: Bel / Skype
Hoe kan ik contactpersonen in Bel verwijderen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:40
U kunt contactpersonen die in uw lijst staan van Skype net als uw chat contactpersonen verwijderen.

Om een contactpersoon te verwijderen binnen Skype gaat u eerst naar de 'Bel' functie en logt u in. De volgende stap is om naar het tabblad 'Contactpersonen' te gaan. Hier ziet u de lijst met contactpersonen die in uw Skype account zitten.

Om een contactpersoon te verwijderen beweegt u uw muis naar de betreffende contactpersoon. U klikt dan op de rechtermuisknop, er verschijnt een nieuw menu met onder meer de keuze 'Verwijder uit contactpersonen' staat. U klikt eenmaal met uw linkermuisknop op deze functie. Vervolgens wordt u in het Engels gevraagd of u het zeker weet (Remove Contact?). Klikt u op 'Ja' dan staat uw contactpersoon niet meer in uw lijst.
(102 stemmen)