Hoe kan ik een nieuwe presentatie maken?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:49
Om een nieuwe presentie te maken, dient u het volgende te doen:
  • Klik op de functieknop 'Maak'.
  • Klik op de oranje knop 'Nieuwe presentatie'.
  • Nieuwe presentatie start het programma OpenOffice met een presentatiebestand, dat bestaat uit een of meerdere 'dia's' die u kunt weergeven tijdens een presentatie.
Om het document op te slaan gaat u als volgt te werk:
  • Klik op 'Bestand' bovenin de balk op uw scherm.
  • Klik vervolgens op 'Opslaan'.
  • Bedenk een naam voor het document. U kunt alleen letters, cijfers, streepjes en punten gebruiken.
  • Selecteer eventueel een map waarin u het bestand wilt opslaan.
  • Klik op OK. Het document is opgeslagen.
Als u meer wilt weten over het werken met presentatie documenten, zie het artikel: 'Waar vind ik handleidingen, cursussen en boeken over OpenOffice?'
(84 stemmen)