Hoe kan ik bellen met skype?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:51
Met het programma Skype kunt u bellen met uw contactpersonen.
  • Ga naar de functieknop 'Bel'.
  • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Alle personen met een groen symbooltje voor de naam zijn aangemeld. Met deze personen kunt u contact opnemen.U kunt dit vergelijken met iemand die wel of niet thuis is.
  • Selecteer het contact waarmee u wilt bellen, door op deze naam te klikken.
  • Klik op de groene knop met het staande telefoontje erop.
  • Uw contact hoort en ziet nu dat u wilt bellen en kan het gesprek aannemen of afwijzen
  • Als u belt en u wilt het gesprek beĆ«indigen, klik dan op de rode knop met het liggende telefoontje.
(98 stemmen)