Hoe kan ik een document openen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 15:52
Bestanden die u heeft bewaard op uw SimPC, kunt u openen om ze in te zien, te bewerken of af te drukken. Om een document te openen doorloopt u de volgende stappen.
  • Klik op de functieknop 'Maak' onderin het scherm.
  • Klik op de map waar u denkt uw bestand te vinden. Documenten staan bijvoorbeeld in de map 'Documenten'
  • Klik op het bestand dat u wilt openen. Als u zelf een map heeft aangemaakt, klik dan eerst op die map en vervolgens op uw bestand.
Het document of bestand wordt geopend. U kunt het bestand nu inzien en sluiten, bewerken en opnieuw bewaren of afdrukken.
(76 stemmen)