Hoe maak ik een chat-account aan?
Geplaatst door - NA - aan 20 February 2007 10:45
Om te chatten met aMSN moet u zich eerst aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord van een zogenaamd chat-account. Hiervoor moet u bij MSNĀ® een zogenaamd 'passport' aanmaken. Klik op de onderstaande link en volg de instructies op uw scherm. Gebruik uw eigen @simpc.nl email adres.

https://accountservices.passport.net/reg.srf

• Er staat een vinkje in het stipje voor 'Ja, gebruik mijn huidige emailadres'. Laat deze staan en klik op 'doorgaan'.
  • Vul in de invulvelden uw SimPC e-mailadres en uw wachtwoord in.
  • Bij wachtwoord bevestigen typt u nogmaals hetzelfde wachtwoord.
  • U selecteert daaronder een 'geheime vraag'. Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet kunt u toch in uw account komen, door de geheime vraag te beantwoorden.
  • Vervolgens ziet u een plaatje met letters en cijfers. Typ de letters en cijfers over in de invul ruimte eronder.
  • Klik op 'doorgaan'.
  • Nu moet u nogmaals uw emailadres intypen, ter bevestiging dat u akkoord gaat met de voorwaarden van microsoft.
  • Wanneer u dit gedaan heeft gaat u terug naar de functieknop 'Chat' onderin het scherm.
  • U kunt nu aan de slag met aMSN.

(95 stemmen)