Hoe organiseer ik mijn e-mailberichten?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 08:50
Om uw ontvangen e-mailberichten te organiseren kunt u mappen aanmaken en de e-mailberichten daarheen verplaatsen.Dit doet u als volgt:
  • Klik op de functieknop 'Mail'.
  • Klik op het tabblad 'Mappen' rechts boven in beeld.
  • U ziet nu de standaard mappen zoals 'Postvak IN' en 'Prullenbak'.  Achter de naam van de map staat het aantal berichten in deze map en de grootte.
  • Klik in het witte tekstvlak achter de tekst 'Maak aan'.
  • Typ een naam voor de map.
  • In het tweede witte vak kunt u met behulp van het pijltje aangeven waar de map gemaakt moet worden.
  • Om de map daadwerkelijk te maken klikt u op 'Maak aan'. De map verschijnt nu in het overzicht.
Als u nu e-mailberichten wilt verplaatsen, doet u dit als volgt:
  • Vink de e-mailberichten die u wilt verplaatsen aan. Dit doet u door in de vierkantjes voor de berichten te klikken.
  • Onder de e-mailberichten ziet u rechts de knop 'Verplaatsen naar'.
  • Daarnaast ziet u een balkje met een pijltje. Klik op het pijltje en vervolgens op de door u aangemaakt map.
  • Nu klikt u op de oranje knop 'Verplaats naar...' en uw e-mailbericht wordt verplaatst naar de nieuwe map.
(105 stemmen)