Hoe kan ik berichten als ongeopend of geopend markeren?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 08:52
U kunt uw e-mailberichten als 'gelezen' of 'ongelezen' markeren. Dit doet u als volgt:
  • Klik op de functieknop 'Mail'.
  • Vink de e-mailberichten die u wilt verwijderen aan. Dit doet u door in de vierkantjes voor de berichten te klikken.
  • Onder de e-mailberichten ziet u een aantal knoppen, waaronder de knop 'Op Gelezen', klik hierop als u uw bericht als gelezen wilt markeren.
  • Ook ziet u de knop 'Op Ongelezen', hierop klikt u als u uw bericht als ongelezen wilt markeren.
(92 stemmen)