Hoe sla ik mijn favoriete pagina's op?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 16:50
Als er internetpagina's zijn die u geregeld bezoekt, kan het handig zijn om een bladwijzer voor deze internetpagina's te maken.Dit betekend dat u uw favoriete pagina's  opslaat. Dit werkt op een vergelijkbare manier als de optie 'Mijn favoriete links' op uw SimPC startpagina.
  • Om eerst uw internet browser te openen klikt u op de functieknop 'WWW'.
  • In uw menu bovenaan de pagina ziet u 'Bladwijzers' staan, klik hierop.
  • U gaat eerst naar de pagina die u wilt opslaan en klikt op de optie 'Bladwijzers' bovenin uw internet browser.
  • U kiest vervolgens in het menu wat de eerste optie; 'Bladwijzer van deze pagina maken...'.
  • U kunt de bladwijzer nu een naam geven, door deze in de witte balk te typen.
  • Vervolgens klikt u op 'Toevoegen'. De pagina is dan nu toegevoegd aan de bladwijzers.
De volgende keer als u uw favoriete pagina weer wilt bezoeken, doet u het volgende:
  • U klikt weer op 'Bladwijzers'.
  •  Onderaan ziet u nu de opgeslagen pagina staan.
  • U klikt op de naam die u de pagina heeft gegeven, en u komt direct terecht op de opgeslagen pagina.
(128 stemmen)