Kennisbank: Websurfen
Kan ik Google Earth gebruiken op mijn SimPC?
Geplaatst door - NA - aan 20 February 2007 10:48

Voor het programma Google Earth dient software geïnstalleerd te worden. Dit is om veiligheidsredenen niet mogelijk op uw SimPC. Als alternatief kunt u dezelfde gedetailleerde landkaarten bekijken via de website http://maps.google.nl. Hieronder vind u een korte uitleg over hoe dit werkt.

De kaart van de wereld ziet er uit zoals onderstaande voorbeeld.

De knoppen rechts boven geven aan op welke manier de kaart wordt weergegeven.

• 'Verkeer' de kaart wordt weergegeven als een wegenkaart.
  • 'Satelliet' de kaart wordt weergegeven als onbewerkte satellietfoto.
  • 'Terrein' de kaart wordt weergegeven als een combinatie van de twee bovenstaande

De schuif aan de linker zijde kunt u gebruiken om in en uit te ‘zoomen’ door op de plus en de min aan weerszijde van de schuif te klikken. De pijlen daarboven kunt u gebruiken om over de kaart te navigeren. De pijlen zijn voor bewegingen naar links, rechts, boven en onder.

(113 stemmen)
Dit artikel heeft me geholpen
Dit artikel heeft me niet geholpen

Reacties (2)
David Clarisse
05 December 2007 13:47
Google heeft de knoppen rechts bovenaan iets gewijzigd:
* “Kaart” de kaart wordt weergegeven als een wegenkaart
* “Sateliet” de kaart wordt weergegeven als satelietfoto met daar overheen de wegen getekend.
* “Terrein” de kaart wordt weergegeven als een terreinkaart
David Clarisse
05 December 2007 13:49
Google heeft de knoppen rechts bovenaan iets gewijzigd:
* “Kaart” de kaart wordt weergegeven als een wegenkaart
* “Sateliet” de kaart wordt weergegeven als satelietfoto met daar overheen de wegen getekend.
* “Terrein” de kaart wordt weergegeven als een terreinkaart