Hoe zoek ik op een webpagina?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 16:51
U heeft de mogelijkheid om woorden te zoeken in een webpagina. Dit doet u als volgt:
  • Om eerst uw internet browser te openen klikt u op de functieknop 'WWW'.
  • U gaat naar 'Bewerken' bovenaan uw scherm.
  • Als u hierop klikt zien u in het menu de optie 'Zoeken in deze pagina...'.
  • (U kunt eventueel ook gebruik maken van de sneltoets. Hiervoor houdt u Ctrl+F tegelijkertijd ingedrukt).
  • U ziet dat een kleine zoekbalk links onderin uw scherm wordt geopend (net boven de SimPC functieknoppen).
  • In het witte tekstvak kunt u uw zoekterm typen, er wordt direct gezocht.
  • Mocht het woord niet op de webpagina voorkomen, zal het witte tekstvlak rood kleuren.
  • Als het woord er wel in staat zal in de webpagina het woord in het groen gemarkeerd worden.
  • U kunt daarna eventueel klikken op 'Volgende zoeken', er wordt dan verder gezocht op de webpagina naar hetzelfde woord.
Als u klaar bent met zoeken, klikt u op het rode kruisje links in de zoekbalk.
(80 stemmen)