Hoe kan automatisch e-mailberichten beantwoorden bij afwezigheid?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 17:10
U kunt alle inkomende e-mailberichten bij afwezigheid automatisch laten beantwoorden met een standaardbericht. Dit doet u als volgt:
  • Klik op de functieknop 'Mail'.
  • In het donkerblauwe menu ziet u de optie 'Op vakantie bericht'.
  • Klik hierop en zet een vinkje voor 'Vakantiebericht'. Dit doet u door op het vierkantje te klikken.
  • Type in het witte tekstvak de boodschap die u als standaard e-mailbericht wilt versturen, naar iedereen die u tijdens uw afwezigheid een e-mailbericht stuurt.
  • Klik op de oranje knop 'Toepassen'.
  • Uw vakantiebericht is geactiveerd.
Om het bericht na uw afwezigheid te verwijderen, doet u het volgende:
  • Klik in het donkerblauwe menu op de optie 'Op vakantie bericht'.
  • Zet het vinkje voor 'Vakantiebericht' uit, door op het vierkantje met het vinkje te klikken.
  • Maak het tekstveld leeg.
  • Klik vervolgens op de oranje knop 'Toepassen'.
(155 stemmen)