Hoe verstuur ik foto's per e-mail?
Geplaatst door - NA - aan 06 March 2007 17:21
U kunt een foto direct vanuit uw fotoalbum verzenden via de e-mail. Dit doet u als volgt:
  • Klik op de functieknop 'Foto'.
  • Klik op het album waar de desbetreffende foto in staat.
  • Klik vervolgens op de foto die u wilt versturen.
  • In het linker menu verschijnt nu de oranje knop 'Email verzenden', klik hierop.
  • U komt nu in een scherm waarin u de naam en de ontvanger van de foto kunt intypen.
  • Typ in het onderste tekstvak een begeleidende tekst voor de ontvanger.
  • Als u alles heeft ingevuld, klikt u onderaan de pagina op de knop 'Verzenden'.
  • De foto is nu per e-mail naar de ontvanger verstuurd.
(302 stemmen)