Kennisbank: Websurfen
Hoe kan ik mijn bezochte webpagina's lijst verwijderen?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 13:49
Wanneer u de lijst van bezochte webpagina's wilt verwijderen, moet u de volgende stappen volgen:
  • Open de functie 'WWW'.
  • Klik bovenin op 'Bewerken'. Een menu verschijnt.
  • Klik op 'Voorkeuren...' deze optie staat helemaal onderaan. Een nieuw scherm verschijnt.
  • Klik op 'Privacy'. Wederom krijgt u een nieuw menu.
  • Hier kunt u onder andere uw downloadgeschiedenis wissen.
  • Dit doet u door onderaan bij privégegevens te klikken op de knop 'Nu wissen...'
  • U komt dan in een scherm met onderaan de knop 'Privégegevens nu opruimen'. Klik hierop.
De lijst met bezochte webpagina's is nu leeg.U kunt op de knop 'Sluiten' klikken.
(170 stemmen)
Dit artikel heeft me geholpen
Dit artikel heeft me niet geholpen

Reacties (1)
Ans van der Mijl
08 August 2008 12:18
Zo werkt het niet meer. Voor wie het nog niet weet: klik bovenaan op 'Extra', klik daarna op 'privégegevens opruimen'. In het menuutje links kan nu aangevinkt worden, wat er weg moet. 'Cookies' en 'wachtwoorden' kun je het beste open laten. Klik nu rechts onderaan op 'Privégegevens nu opruimen'. Klaar.