Oefenbestanden
Geplaatst door - NA - aan 22 March 2007 15:11
In de Basiscursus SimPC gebruikt u een aantal oefenbestanden. Het is op dit moment niet mogelijk om deze bestanden direct op uw computer te downloaden. U kunt de bestanden wel handmatig van deze pagina op te halen.
  • Klik onderaan deze pagina op 'Bestanden' in de grijze balk.
  • Klik vervolgens op het mapje 'Oefenbestanden'.
  • U ziet nu de drie bestanden die u kun downloaden naar de map van uw keuze op uw SimPC.
  • Klik op het bestand dat u wilt downloaden.
  • Klik vervolgens op de witte knop 'Bestand'.
  • Sla het bestand vervolgens op door op 'OK' te klikken.
We hopen zo spoedig mogelijk het automatische downloaden te herstellen.
(201 stemmen)