Hoe kan ik bestanden downloaden?
Geplaatst door - NA - aan 05 March 2007 13:51
Op uw SimPC kunt u bestanden van het internet opslaan. Het ophalen van een bestand van het internet en deze opslaan op de SimPC noemen we downloaden.
Als u iets wilt downloaden komt er een grijs scherm te voorschijn met de naam van het bestand dat u wilt downloaden en twee mogelijkheden:
'Openen met...'
'Op schijf bewaren'

Controleer of het zwarte puntje staat voor de optie 'Op schijf bewaren' en klikt u vervolgens op OK. Het document is nu opgeslagen in uw map 'Bestanden'.

Om het bestand te openen klikt u op de functieknop 'Maak' en opent u de map 'Bestanden'. Hier staat het betreffende bestand en kan het worden geopend.
(156 stemmen)