Radio luisteren terwijl u op de SimPC werkt
Geplaatst door - NA - aan 24 July 2007 13:18
Om radio te kunnen luisteren terwijl u met de SimPC werkt doet u het volgende:
- Klik op de functieknop WWW.
- Klik rechts onderin op Radio, u komt nu op een pagina waar u een radiostation kunt kiezen. In dit voorbeeld zullen wij gebruik maken van Nederland FM deze is te vinden onder Webradio.
- Klik op de link van Nederland FM.
- Er opent een pagina met allerlei logo's van de diverse radiostations.
- Klik op het logo van u favoriete radiostation.
- Nadat u geklikt heeft zal er een zogenaamde audiostream gaan laden, dit kan even duren, na verloop van tijd zult u de radio die u heeft gekozen uit de speakers van de SimPC horen komen.
- Zodra u muziek hoort, klikt u links bovenin op het tabblad RADIO|SimPC nuĀ  kunt u op elk willekeurig icoontje in de onderste balk klikken de muziek zal nu blijven doorlopen.
(208 stemmen)