Kennisbank: Wachtwoord beheer
Ik heb problemen met mijn wachtwoord
Geplaatst door - NA - aan 23 November 2007 08:49
Heeft u een probleem met uw wachtwoord, onderneem dan de volgende stappen:
  • Controleer of uw inlognaam en wachtwoord juist zijn ingevuld.
  • Controleer of de Caps Lock van uw toetsenbord uit staat, het wachtwoord is namelijk hoofdlettergevoelig. Deze toets staat links op uw toetsenbord en als deze aan staat, brand rechts op uw toetsenbord het tweede groene lampje. Zet de Caps Lock dan uit.
  • Hebt u cijfers opgenomen in uw wachtwoord, zet dan Num Lock op uw toetsenbord aan.Deze vindt u in de linker bovenhoek van het numerieke veld links op uw toetsenbord.
Bent u het wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met de SimPC Helpdesk op nummer 0900-2022650 (40 cpm) en kies voor optie 2.
(109 stemmen)