Kennisbank: Printers
Reset van printers
Geplaatst door - NA - aan 07 December 2007 11:55
HP
F380
1. Koppel de All-In-One los van het stroom net en sluit deze vervolgens weer aan..
2. Wanneer het lampje "Papier type" knippert druk dan de toetsen (Aan/hervatten) en (Aantal kopieen) in en houdt deze ingedrukt.
3. Wanneer het lampje (Aan/hervatten) alleen knippert dan kunt u de toetsen los laten
4. Op het moment dat het lampje (Aan/Hervatten) continu brandt dan is de reset voltooit

PSC 1402
Zet de All in One aan.
- Trek de stroomkabel eruit en plaats de stroomkabel weer.
- Als de lampjes beginnen te knipperen, druk dan de knoppen AAN en PAPIERGROOTTE tegelijkertijd in en houdt deze ingedrukt.

- Als het lampje AAN begint te knipperen, laat u de knoppen weer los.
- Als het AAN lampje constant blijft branden, is de reset compleet.

(86 stemmen)