'Groepen' toevoegen aan uw contacten.
Geplaatst door - NA - aan 17 December 2007 07:48
Het mailprogramma van de SimPC heeft  de mogelijkheid een 'groep' aan te maken. Hiermee kunt u aan uw contacten in het adresboek ook groepen toevoegen. Dat is handig als u regelmatig een bericht aan meerdere personen tegelijk verstuurt die behoren tot dezelfde groep. Dat kan zijn uw bridgeclubje, uw familie, de tennisvereniging of de leden van een commissie waar u deel van uitmaakt. Het kan heel wat muisklikken schelen omdat u niet meer voor elk bericht alle ontvangers separaat hoeft aan te klikken. Eén keer een groep aanmaken is voldoende.

Hoe werkt het?

• Klik op de functieknop 'Mail'.
  • Links in het donker blauwe menu ziet u de optie 'Nieuwe groep', klik hierop.
  • U komt in een nieuw scherm, waarin u de groep gaan samenstellen.
  • U klikt de contactpersonen aan die aan de groep toegevoegd moeten worden.
  • Ook kunt u in het tekstvak achter de optie 'Leden' nieuwe e-mailadressen invoeren en toevoegen
  • U geeft de groep een naam. Deze typt u in achter 'Groepsnaam'.
  • Als u tot slot de groep opslaat (oranje knop onderaan de pagina), staat deze in uw adresboek onder de groepsnaam die u heeft ingevoerd.
  • Let erop dat als de samenstelling van uw groep wijzigt, u dat dan ook aanpast in het adresboek.
(100 stemmen)