Afbeelding van het internet toevoegen aan een open office document
Geplaatst door - NA - aan 07 April 2010 10:35
een stap voor stap uitleg om een afbeelding van het internet toe te voegen in een Open Office document.

1. Ga naar WWW.
2. Typ in het adres "www.google.nl"
3. Typ het witte balkje wat u wilt vinden, bijvoorbeeld "Kerstboom"
4. Boven de gekleurde letters van Google, staat "Afbeelding".
5. Als u het goed gedaan heeft, krijgt u allemaal kerstbomen te zien. Kies de gewenste kerstboom.
6. Klik op de gewenste kerstboom-afbeelding
7. Er komt nu een website in beeld, en boven aan ziet u nog steeds de kerstboom: Klik er nog 1 maal op.
8. De afbeelding wordt nu groot weergegeven.
9. Klik met uw rechter muisknop op de afbeelding, en klik op "afbeelding opslaan als".
10.Er wordt nu een grijs venster geopend.
(53 stemmen)