instellen printer
Geplaatst door - NA - aan 07 April 2010 10:36
Om een printer in te stellen gaat u als volgt te werk:

Ga naar de WWW knop en druk bovenin op instellingen.

1. Als u bij instellingen bent gaat u naar beneden scrollen
hier staat printer instellingen in oranje letters.

2. Als u hier op klikt komt u in het printer instellingen scherm waar u alle geïnstalleerde printers ziet.
Is dit de eerste keer dat u een printer installeert dan staat er alleen de knop "nieuwe printer"
Hier klikt u op

3. Nu mag u de printer een naam geven, deze is willekeurig dus u kan hem noemen zoals u dat fijn vind.
Hierna kunt u kiezen voor USB.

4. Nu kiest u het merk van uw printer en drukt u op doorgaan.
Als u dit gedaan heeft komt u in het type printer scherm.

5. Toets de naam van uw printer in de zoek balk zorg dat er geen spaties tussen staan en u alleen het model GETAL invoert met eventuele letters er doorheen.

6. als u op doorgaan drukt wordt de printer toegevoegd.

7. u kunt nu weer op testpagina drukken om de printer te testen.

(180 stemmen)