Kennisbank: Fotoalbum
foto's exporteren van een foto album naar een usb apperaat
Geplaatst door - NA - aan 07 April 2010 10:40
Foto's kunnen niet rechtstreeks geexporteerd worden vanuit het fotoalbum.
Volg onderstaand stappenplan om foto's van een album op te slaan op een  usb apperaat:

* Open uw fotoalbum en vervolgens één van de foto's die u op wilt slaan op USB
* Klik met uw rechtermuisknop op de foto en vervolgens op Afbeelding opslaan als...
* Zorg dat achter Kijken in: "/Computer/Bestanden" staat.
* Bedenk een naam voor uw foto en klik op Opslaan
Nu heeft u de foto opgeslagen op uw simPC. Volg ondertsaande stappen verder om de foto op de USB op te slaan.
* Klik op Maak en zorg dat bovenin de blauw balk "/Computer/Bestanden" staat.
* Selecteer de foto's die u wilt importeren
* Klik in het linker menu op de oranje knop Kopiëren als u wilt kopiëren en verplaatsen als u ze wilt verwijderen van uw simPC en importeren op uw USB.
* Vervolgens vragat de simPC of u ze wilt importeren. U kunt hiervoor kiezen voor Ja of Ja op alles om ze te importeren.
(109 stemmen)