Contole speedtouch modems510/546/
Geplaatst door - NA - aan 08 April 2010 08:53
Controle van lampjes
Nadat u de Internet-verbinding tot stand heeft gebracht, moeten ten minste de volgende lampjes
onafgebroken groen branden: Power, DSL, Internet.
Status van lampjeMogelijke oplossingen
Er branden geen lampjes
De Thomson Gateway is niet op een stopcontact aangesloten, of staat uit.
> Controleer of de Thomson Gateway is aangesloten op een stopcontact.

> Controleer of u de juiste stroomvoorziening voor uw Thomson Gatewayapparaat
gebruikt. De Thomson Gateway stroomvereisten worden
vermeld op het label op de onderkant van uw Thomson Gateway.

> Zie erop toe dat de Thomson Gateway aanstaat.

> Trek de Thomson Gateway stekker eruit, start uw computer opnieuw en
steek de Thomson Gateway stekker er weer in.

De Thomson Gateway is niet op een stopcontact aangesloten, of staat uit.
> Controleer of de Thomson Gateway is aangesloten op een stopcontact.
> Controleer of u de juiste stroomvoorziening voor uw Thomson Gatewayapparaat
gebruikt. De Thomson Gateway stroomvereisten worden
vermeld op het label op de onderkant van uw Thomson Gateway.
> Zie erop toe dat de Thomson Gateway aanstaat.
> Trek de Thomson Gateway stekker eruit, start uw computer opnieuw en
steek de Thomson Gateway stekker er weer in.
Power-lampje brandt
rood of flikkert oranje
De Thomson Gateway werkt slecht of wil niet starten.
> Trek de Thomson Gateway uit de computer en trek zijn stekker uit het
stopcontact. Wacht vijf seconden en zet de Thomson Gateway weer aan.
> Voer de Thomson Gateway upgradewizard uit die u op het cd-menu vindt,
om de systeemsoftware te herstellen.
DSL-lampje flikkert groen
of er brandt helemaal
geen DSL-lampje
Uw DSL-service kan niet synchroniseren.
> Vergewis u ervan dat de Thomson Gateway is aangesloten op de
telefoonlijn met ingeschakelde DSL-functie.
> Vergewis u ervan dat de microfilters correct zijn geplaatst (zo niet, dan is
er een grote kans dat uw gewone telefoonservice slecht functioneert).
> Let erop dat u de juiste Thomson Gateway-versie (ISDN of POTS)
gebruikt, afhankelijk van de DSL/telefoonservice waarover u beschikt.
> Indien uw verbinding eerst wel goed werkte, dient u uw Internetaanbieder
te bellen om te controleren of er black-outs zijn.
Geen Ethernet-lampjes Geen Ethernet-verbinding:
> Controleer of de Ethernet-kabels stevig zijn aangesloten op de 10/
100BaseT poort.
> Controleer of u het juiste type kabel voor uw Ethernet-apparatuur
gebruikt.
> Controleer of het Ethernet-NIC-stuurprogramma correct op uw computer
is geïnstalleerd en ingeschakeld. Energiebesparende opties voor de
Ethernet NIC schakelt u bij voorkeur uit.
(160 stemmen)